10 tips til når du skal pynte op til jul

1. Indarbejd festlige farver: Vælg farver, der fremkalder julens ånd og giver udtryk for din feriestil, f.eks. dybe røde, grønne, sølvfarvede og hvide farver.

2. Køb guirlander til din pejsemantel eller trappe: En festlig guirlande med fyrrekogler og funklende lys kan straks bringe julestemning ind i ethvert rum.

3. Hæng kranse på vinduer og døre: En krans på hvert vindue eller hver dør er en nem måde at sætte lidt festlig stemning på i dit hjem!

4. Oplys dit hjem med stearinlys: Brug stearinlys til at skabe en varm atmosfære i hvert rum i dit hus i ferien. Du kan også hænge glitrende lysbånd op i døråbninger for at give ekstra glitter.

5. Hæng julestrømper op: Hæng individuelle strømper eller familiestrømper op fra kaminen eller et trappegelænder for at komme i julestemning.

6. Skab en festlig midterstykke: Skab et smukt midterstykke af stedsegrønne grene, julestjerner og andre festlige elementer til dit spisebord eller sofabord i stuen

7. Få naturen indenfor: Brug tørrede appelsiner, kogler og andre naturlige dekorationer for at give dit hjem et strejf af natur i denne juletid

8. Sæt en adventskalender op: Det er aldrig for tidligt at begynde at tælle dagene ned til jul med en adventskalender! Du kan fylde den med små godbidder eller budskaber om håb og glæde.

9. Lav pynt til træet: Lav din egen pynt af papir, bånd og andre materialer, som du måske har liggende rundt omkring i huset

10. Hæng mistelten op: En klassisk juletradition er at hænge mistelten op over døråbninger og opfordre til at kysse under den! Du kan endda lave dine egne kviste af mistelten med nogle håndværksmæssige materialer.

Julen er en tid til familie, venner og sjov. Disse ti tips vil hjælpe dig med at dekorere dit hjem på en måde, der bringer julestemningen til live. Fra at inddrage festlige farver til at hænge kranse på vinduer og døre – disse idéer vil hjælpe dig med at få dit hus til at føles som et varmt og indbydende hjem i juletiden. Vi håber, at du får glæde af at bruge dem i praksis!

Husk at du også kan finde Hoptimist julekugler til dit træ her.