3 tips til dit fængselsophold

At sidde i fængsel er nok noget, de fleste helst er fri for og gør sig umage for at undgå. Det sker dog som bekendt for nogle at man kommer ud i noget snavs, og er skaden sket, må man prøve at få det bedste ud af det. 

Er du hårdkogt kriminel og suser ind og ud af fængslerne kender du sikkert alt til livet inden for murene, men hvis du er ny og ikke har siddet inde før, giver vi dig her et par tips til, hvad du kan gøre for ikke blot at få tiden til at gå, mens du rusker tremmer, men måske ligefrem udvikle dig og blive et bedre menneske, så du aldrig igen må trække i fangedragten. 

Meld dig ind i fangekoret 

Den første tid kan man føle sig lidt apatisk og desillusioneret og mest have lyst til bare at stene fodbold med yndlingsklubben FC Barcelona. Det skal man give sig selv lov til, men efter en tid kan du overveje, hvordan du kan bruge din tid mere konstruktivt. Mange fanger har glæde af at synge i fangekoret, og det kan måske også være noget for dig. 

Sjov og spas 

Du kan også lave gæk med fængselsbetjentene ved at iføre dig en usynlighedskappe, sådan en kan du finde her. Det skal nok skabe røre og dine medfanger vil med garanti sætte pris på lidt gak og løjer. 

Meditere 

Skal vi være lidt seriøse igen, kan vi nævne muligheden for at begynde at meditere. Selvom det ikke er optimalt at sidde i fængsel, kan du vælge at vende det til noget godt ved at se det som en time-out, hvor du kan fordybe dig i noget og arbejde med dig selv. 

Med disse tips er du bedre rustet til at komme igennem dit fængselsophold og komme godt ud på den anden side.